Menu

  Met ons krijgt u de controle

  MiceMedia is een onafhankelijk internationaal congres en evenementen productie bedrijf. Wij leveren unieke en inspirerende kennis op het gebied van audiovisuele,  multimedia techniek. En dit vertalen wij in oplossingen voor al uw professionele evenementen. Wij  selecteren de beste leveranciers  voor uw evenement met de focus op  uw belangen. Wij zetten al onze kennis, uitgebreide netwerk en resources in om uw evenement, congres of symposium tot een succes te maken. Zo houdt u de touwtjes in handen!
  Lees verder

  Evenement Advies & Consultancy

  Als u op dit moment de capaciteiten heeft om uw evenementen zelf te organiseren, maar professionele ondersteuning nodig heeft dan kan MiceMedia helpen. Internationaal of nationaal, wij weten de weg en besparen u tijd en geld.
  Lees verder

  Technisch Advies

  Wij werken samen met u om er voor te zorgen dat de eisen die gesteld worden aan de audiovisuele middelen voor uw evenement aan de verwachting voldoet en deze zelfs overtreft.
  Lees verder

  Evenement Management & Productie

  Wij helpen u graag met de technische planning en uitvoering van uw evenement. Voor elk evenement, nationaal of internationaal, en in elk stadium van het project.
  Lees verder

  Multimedia

  MiceMedia adviseert die technologie, die uw publiek kan boeien vóór, tijdens en na uw evenement.
  Lees verder

  Regie & Spreker Management 

  MiceMedia overziet elke productie op het podium en alle techniek er achter zodat uw sprekers en artiesten optimaal kunnen presteren.
  Lees verder


  Zaal & Podium Ontwerp

  Wij helpen u om uw visie te realiseren door uw ontwerp te vertalen naar levensechte 3D impressies tot en met laten bouwen van uw decors.
  Lees verder